Massatge terapèutic

El massatge terapèutic és el conjunt de maniobres tals com pressions, amassaments, estiraments, etc. amb una intensitat i ritme adequat a la finalitat que
les necessitats de la persona requereix.

El massatge té un efecte molt beneficiós sobre el cos, la ment i el corrent energètic. Aporta relaxació i benestar. Té un efecte calmant i analgèsic. Alleuja el dolor, preveu malalties. Estimula i enforteix. Genera endorfines, creant emocions positives. Millora efectivament la pell, la musculatura, les fàscies, la circulació sanguínia, limfàtica i energètica. Reactiva el metabolisme, ajuda a eliminar toxines. Revitalitza i oxigena teixits òrgans i cèl·lules. Tots aquests efectes són immediats, encara que per mantenir-los, es recomana fer-los amb regularitat. És un dels millors tractaments preventius, antiestrès i de benestar.

Massatge descontracturant
Massatge relaxant
Massatge reductor i anticel·lulític
Massatge reafirmant i revitalitzant
Massatge circulatori
Massatge cranial i facial
Massatge de peus
Massatge xinès: Tuina
Massatge Ayurvèdic
Massatge Lomi-Lomi Hawaià
Massatge amb ventoses/canyes de bambú o pedres
Massatge Reflexologia podal, facial i auricular


Kinesiologia Holística

La Kinesiologia

Holística és una tècnica manual. És un mètode holístic de valoració i tractament dels desequilibris de la salut i del estrès en tots els seus aspectes:

Estructural: Contractures, tensió o debilitat muscular, inflamació, dolor, molèsties en articulacions, migranyes, estrenyiment, cervicàlgies, fascitis, lumbàlgies, tendinitis, fibromiàlgies, hèrnia de hiat, tensió en mandíbules, mal d'esquena.

Bioquímic: Retenció de líquids, sobrepès, al·lèrgies, cansament, fatiga, intoleràncies alimenticies, molèsties digestives, falta de vitamines, minerals i altres nutrients, flora intestinal, sistema immunològic, eliminació de paràsits, fongs, bacteris i virus, metalls pesants, desintoxicació i altres desequilibris metabòlics.

Emocional: Ansietat, insomni, desànim, nerviosisme, preocupacions, depressió, mals hàbits, repetició de patrons del comportament, inestabilitat, pors, emocions no integrades, indecisió, autoestima, resistències psicològiques, fòbies, traumes, gestió d'emocions, reprogramació, emocions inconscients...

Energètic:Geopaties, equilibri de les energies Yin -Yang, cicatrius, focus patològics, cansament, equilibri iònic, cossos subtils, txacres, circuits i centres energètics.

Aquesta teràpia consisteix en el test muscular (o prova del reflex del braç AR) en el que el mateix cos expressa i mostra quan i on hi ha un desequilibri o canvi que suposa un estrès per a la persona, així mateix es troba la causa i el tractament òptim per a la salut integral amb teràpies com l'acupuntura, massatges, flors de Bach, fitoteràpia, dietoteràpia, reflexoteràpia, digito puntura, tapping, aromateràpia, gestalt, etc.


Contacte:

Estela Gallego Patón

Tel. 606 157 534

www.estelagallego.com

Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla