Qi Gong (Txi Kung)

“Qui viu en harmonia amb ell mateix, troba la saviesa i la pau”
Poema èpic hindú Bhagavad Gita.

Sessions en grup / Horaris: Dilluns de 17:00 a 18:15h

QI GONG. TXÍ KUNG és una branca de la Medecina Xinesa, que treballa:
El cos, realitzant suaus moviments dinàmics i estàtics acompanyats de respiracions que aporten flexibilitat i enforteixen la musculatura, els tendons i les articulacions. Aquests exercicis ajuden a regular i a equilibrar l’energia dels diferents òrgans del cos a través dels meridians d’acupuntura, per equilibrar i desbloquejar el Txí (energia vital)
La ment es treballa portant l’atenció a les diferents parts del cos. Estant en el present, la ment s’aquieta i es deslliura de pensaments repetitius, creant harmonia a l’interior.
L’esperit es desenvolupa a través de moviments i de la meditació. L’ésser es connecta amb la natura, captant l’energia de l’univers i sentint-se part de la mateixa.

Imparteix:
Marialluïsa Abram Serra, Llicenciada en Història de l'Art, cant i diplomada en Magisteri i Logopèdia. Decideix investigar sobre la relació veu cos, per aquest motiu, s’instrueix en diversos mètodes de cos-ment, i adquireix la suficiència investigadora, DEA, amb la temàtica “Mètode Psicofísic Cos- Art, relació amb l’emissió de la veu”. Més endavant, obté el certificat d’Entrenadora - Terapeuta de Qi Gong. Txí Kung, de la mà de la professora i acupuntora Neus Pintat. Paral•lelament participa en diversos seminaris impartits per Yves Réquéna, Gaspar García, Guillermo Leiva, Juan Li i Yap Soon-Yeong.

Contacte:
Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
- tlf. 661 785 364