Kinesiologia Holística

La kinesiologia holística utilitza el test muscular (AR) per identificar desequilibris estructurals, bioquímics, emocionals o energètics que puguin estar afectant al pacient, i alhora ajudar-lo a trobar la millor solució per potenciar el reequilibri. En altres paraules, identifica aquells factors que poden estar bloquejant els processos naturals de curació del cos humà.

La kinesiologia holística parteix de la base que el cos te l'energia innata per a la curació, i que constantment fa el que pot per cuidar-se a si mateix, però a vegades necessita que una ajuda externa per fer-ho amb més eficàcia.

Però la kinesiologia no només el limita a les disfuncions que ens puguin estar afectant en un moment determinat, si no que és una gran eina per ajudar-nos a millorar la nostra qualitat de vida.

A través del test de kinesiologia podem avaluar al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, presència de metalls pesats...

KINESIOLOGIA EMOCIONAL I DEL COMPORTAMENT

A través del test muscular descobrim quines emocions o actituds mentals poden estar provocant el desequilibri energètic, que a la vegada està afavorint el desequilibri en un òrgan del qual vivim els símptomes.

A través de diferents tècniques, Flors de Bach, Regressions, Afirmacions i Pensament Positiu, així com també teràpia de polaritat, transformem els estats emocionals negatius en positius, alliberant l'energia estancada i deixant que l'energia vital pugui fluir de nou.

Ajuda a superar pors, a disminuir l'estrès, a treure angoixes, a equilibrar els dos hemisferis i a equilibrar els meridians.

La Kinesiologia en ajuda a buscar l'Objectiu que tots tenim en aquesta vida (o petits objectius que ens proposem), i ens ajuda a ser-hi cada vegada més aprop.

Gemma Estrada, Terapeuta de Polaritat. Associación Española de Terapia de Polaridad.Kinesióloga Holística i Emocional. Biòloga Sanitària.

www.gemmaestrada.com

Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

tlf: 679 55 65 85