D’acord amb la visió de Shambhala, tot ésser humà té una naturalesa fonamental de bondat, calidesa i intel·ligència.

Aquesta naturalesa pot cultivar-se a través de la meditació i pot desenvolupar-se en la vida quotidiana, de tal manera que la irradiem a la nostra família, a les nostres amistats, a la comunitat i a la societat.

La meditació és un estat natural de la ment humana –descansada, oberta i alerta.

Entesa com una pràctica de constància, la meditació permet a la ment relaxar-se i assentar-se. I anima les nostres qualitats inherents d’estabilitat, de claredat i de força, a emergir.

Som 200 centres i grups de Shambhala a 30 països d’arreu del món i donem la benvinguda a qualsevol persona interessada en aprendre meditació.

La pràctica de meditació i la instrucció tenen un paper central a Shambhala.

Tot i que hom pot trobar les técniques més essencials escrites a molts llocs, la meditació continua essent una tradició oral i és important rebre una instrucció personal i individual.

La instrucció de meditació s’ofereix gratuïtament a totes els centres i grups de meditació de Shambhala.

Com a grup de meditació de Shambhala, ens trobem un cop a la setmana per compartir la pràctica de meditació, les sessions dels divendres de 19:30 a 21:15 hores són obertes a tothom i són gratuïtes.

Durant un total d’unes 2 hores alternem períodes de seure al coixí (normalment d’uns 20 minuts) amb meditació caminant (uns 10 minuts).

La nostra intenció és crear una atmosfera amb un toc de suavitat i tendresa que esdevingui obertura per a la gent nou vinguda i un lloc on les persones de la comunitat shambhaliana ens podem sentir comfortables.

El focus principal d’un grup de meditació de Shambhala és la pràctica asseguda de meditació tal i com l’ensenyen Chögyam Trungpa Rinpoche i el Sakyong Mipham Rinpoche.


Per a qualsevol cosa que vulguis, ens pots trobar a :

www.barcelona.shambhala.cat

Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

o al Centre Cos