*** Qi Gong (Txi Kung) Setmanal al Centre Cos

CLASSES SETMANALS DE QI GONG AL CENTRE COS (A PARTIR DE L'OCTUBRE)

Horari: Dilluns de 17:30 a 18:45 (Apartir d'Octubre 2013)

Imparteix: Marialluïsa Abram Serra,  Llicenciada en Història de l'Art,  cant i diplomada en Magisteri i Logopèdia. Decideix investigar sobre la relació veu cos, per aquest motiu, s’instrueix en diversos mètodes de cos-ment, i adquireix la suficiència investigadora, DEA, amb la temàtica “Mètode Psicofísic Cos- Art, relació amb l’emissió de la veu”. Més endavant, obté el certificat d’Entrenadora - Terapeuta de Qi Gong. Txí Kung, de la mà de la professora i acupuntora Neus Pintat. Paral•lelament participa en diversos seminaris impartits per Yves Réquéna, Gaspar García, Guillermo Leiva, Juan Li i Yap Soon-Yeong.
Info i contacte: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla - tlf. 661 785 364

QI GONG ( TXÍ KUNG ) és una branca de la Medecina Xinesa, que treballa:
El cos, realitzant suaus moviments dinàmics i estàtics acompanyats de respiracions que aporten flexibilitat i enforteixen la musculatura, els tendons i  les articulacions. Aquests exercicis ajuden a regular i a equilibrar l’energia dels diferents òrgans del cos a través dels meridians d’acupuntura, per equilibrar i desbloquejar el Txí (energia vital)
La ment es treballa portant l’atenció a les diferents parts del cos. Estant en el present, la ment s’aquieta i es deslliura de pensaments repetitius, creant harmonia a l’interior.
L’esperit es desenvolupa a través de moviments i de la meditació. L’ésser es connecta amb la natura, captant l’energia de l’univers i sentint-se part de la mateixa.