*** Curs Shambhala: Cinisme, Calidesa i Passió

SHAMBHALA: CINISME CALIDESA I PASSIÓ. Treballant amb les emocions en els tres yanas.

Del 24 al 26 de gener de 2013

Durant aquest cap de setmana explorarem la confusa, i de vegades crua, energia de les emocions d'acord amb la visió dels tres yanas o vies del budisme tibetà: hinayana, mahayana i vajrayana. Amb una curiositat autèntica veurem què diables està passant realment amb nosaltres. Reconeixerem el dolor i la confusió bàsica i després farem amistat amb ells. En particular veurem com podem canviar l'èmfasi en la nostra pràctica per deixar anar i deixar ser. Només quan en lloc de ser "meditadors professionals que saben fer les coses bé" ens obrim a tot l'espectre de l'experiència, podem aprendre a acceptar l'autenticitat de l'ésser humà amb alegria i calidesa.
El programa serà dirigit per Sarah Coleman, estudiant de Chögyam Trungpa i Sakyong Mipham Rimpoche des de 1972. Sarah Coleman ha ensenyat budisme i l'aprenentatge Shambhala durant més de 35 anys. Viu i ensenya a Europa des de 1996.

Lloc: Centre Cos, C/Gran de Gràcia, 77 principal 1a - Barcelona
Info i inscripcions: 630459863 / Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
Preu: Entre 60 i 90 € segons possibilitats del participant