*** Taller: Principis del tai txi txuan I

PRINCIPIS DEL TAI TXI TXUAN      -Cartell-
Dissabte 24 de Maig 2014
Meditació Energètica Taoista : de 12:00 a 14:00h  - Gratuït
Principis I , Alineament i Relaxació : de 16:00 a 19:00h - 15€

Els Principis del Tai Txi provenen dels principis universals de la Natura i la Vida, essent formulats fa centenars d'anys per Lao Tsé en el Tao Te King, i posteriorment expressats en diferents arts tradicionals de l’Orient: Poesia, Cal•ligrafia, Pintura, Medicina, Arts Marcials.
L’estudi d’aquests principis taoistes, ja sigui en la quietud (Meditació) o en el moviment (Tai Txi Txuan), ens permet conèixer-nos millor com a éssers humans, desenvolupar tot el nostre potencial físic, emocional i mental, i harmonitzar la nostra relació amb els altres i amb l’entorn.
Dirigit tant per a qui vol acostar-se per primera vegada a les pràctiques tradicionals taoistes amb una didàctica actual, com per a practicants de Tai Txi, Txi Kung , Ioga i Arts afins que vulguin enriquir i aprofundir la seva pràctica.
A càrrec de Guillem Bernadó, practicant de Tai Txi des de fa més de 14 anys, professor i director de l’Escola Yuan Shen de Girona. Regularment dóna cursos a Girona, Barcelona, Chicago i Eivissa, entre altres.
Organitza: YUAN SHEN, Escola de Tai Txi Txuan i Arts Internes - tlf: 656 645 171 - Facebook: taiji.cat - www.yuanshen.es
Lloc: CENTRE COS, c/Gran de Gràcia 77, Pral 1a, 08012 Barcelona(Gràcia) - Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla     -    ( CAL INSCRIPCIÓ )