- Taller Shambhala

L’Art del Despertar:
Les Arts Contemplatives i el Camí Sagrat de Shambhala

amb Lance Brunner

Diumenge 21 de març de 9h a 15h

(Xerrada gratuïta de presentació: Divendres 19 de març a les 19h)

L’art ens desperta i quan això succeeix, descobrim el món a través de les percepcions intensificades dels nostres sentits. Llavors podem experimentar l’art en la nostra vida quotidiana: l’extraordinari dins de l’ordinari, la bellesa de les coses senzilles. L’art i l’expressió artística poden abordar-se com un camí per despertar.

Aquest taller és una introducció al món de les arts contemplatives segons la tradició de Shambhala. No es requereix cap experiència ni formació prèvia. Es tracta simplement de jugar. Es tracta de despertar al món com art.


Lance Brunner és director d’estudis d’Història de la Música a la Universitat de Kentucky i experimentat professor en la tradició de Budisme Shambhala. Combina la seva dedicació a l’art i la meditació amb diverses activitats en tot el món  com a consultor de “Consciència, creativitat y lideratge”.

Lloc: Centre Cos, a Gran de Gracia 77, pral 1
Informació i inscripcions: Pilar Alba ( Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y 617 78 78 48)
Preu: 50 Euros (places limitades)

 

- Meditació Shambhala