Shiatsu Moviment

Que és el Shiatsu Moviment?

El Shiatsu és una tècnica mil·lenària d'origen Japonès, que potencia la capacitat natural del teu propi cos per recuperar la salut i proporcionar benestar.

En la seva pràctica s'utilitzo el contacte a través de pressions, amb mans, polzes, estiraments suaus, rotacions i diferents mobilitzacions, que afavoreixen el moviment de l'energia (Ki ), resseguint el recorregut dels meridians que travessen el nostre cos. Així s'aconsegueix alliberar els bloquejos i despertar la capacitat
d'autocuració de cada persona.

Podem arribar a resoldre, mals de cap, mals d'esquena, contractures, insomni, estrès, ansietat...Millorar el teu rendiment físic i mental, reforçar les teves defenses, el metabolisme, augmentar la teva consciència corporal. El Shiatsu també ajuda a fomentar un embaràs sa i facilitar el procés de part, es treballen les diferents molèsties que apareixen, nàusees, mal d'esquena, ciàtica, cansament, retenció de líquids, insomni, ansietat, canvis emocionals, recol·locació d'òrgans interns...

El tractament es realitza en un futon (matalàs japonès on es realitza la sessió) arràn de terra, i a diferència d’altres massatges el shiatsu es realitza amb roba còmoda, tipus leggins o xandall i mitjons per a facilitar el treball del terapeuta.

Com és una sessió de Shiatsu?

La sessió es realitza en un ambient càlid i privat on trobarem un espai de confort. En el primer moment dedicarem uns minuts a parlar de com estàs i com et trobes per definir el motiu de la sessió. La sessió es desenvoluparà en el futon, amb el client estirat en la majoria de casos. Un cop acabem el treball, es deixen uns minuts de repòs, la persona roman estirada per integrar el treball fet.
Recomanacions: Es recomana no fer grans àpats abans d'una sessió de Shiatsu, i un cop acabada la sessió no mantenir activitats vigoroses. Beure força aigua.


Gisela Arquimbau

Tel. 653 269 918

Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
www.giselaarquimbau.com

• Graduada en Shiatsu Moviment, Medicina Tradicional Xinesa i Anatomia del cos humà - Escola de Shiatsu Moviment
• Formació en Teràpia Gestalt - Escola Gestalt de Catalunya - Espai Lúdic.
• Postgrau en Shiatsu Moviment y Qi Gong amb Bill Palmer - Escola de Shiatsu Moviment
• Shiatsu Técnica Namikoshi - Escola Japonesa de Shiatsu Barcelona
• Formació en Dietética, Nutrición y Dietoterapia Naturista, ISMET (Instituto Superior de Medicinas Tradicionales)
• Cicle de tallers Teràpia Gestalt de la Costa Est amb Carmen Vázquez (Psicopatologia/ Ajustos Creatius/ Patrons de movimient) Escola Gestalt de Catalunya.
Coneixements en Dietètica des de la Medicina Xinesa, Teatre Terapèutic, Chi kung, Yoga Kala, Zen Relax, Yoga en Movimiento, Meditació, Yuki i Katsugen Undo